08
Δεκ.
07

Αυξήσεις ΔΕΗ….ωχ ο κώλος μου πονεί

Εδώ και κάποιες μέρες έχει ανακοινωθεί ότι η ΔΕΗ ετοιμάζεται να κάνει αυξησεις στην παροχή ηλεκτρικού ρεύματος.Και μάλιστα οι αυξήσεις σε κάποιες περιπτώσεις θα φτάνουν το 30% μεικτά.Είναι ηλίου φαεινότερον ότι η τελευταία τους μονάδα πρέπει να λειτουργεί στα Ζωνιανά και μάλιστα δεν καίει λιγνίτη αλλά χασισίτη.Τα άτομα εκεί μέσα πρέπει να έχουν πήξει στη μαλακία. Αλλιώς πώς εξηγείται το φαινόμενο ότι πιστεύουν ότι οι αυξήσεις αυτές είναι επιβεβλημένες λόγω της αύξησης του πετρελαίου;Πετρέλαιο καίνε δηλαδή τα ηλεκτοπαραγωγά ζεύγη;
Διάβασα ότι έχει ετοιμαστεί μία διαμαρτυρία και μέσω των ιστοτόπων ώστε να κινηθεί ο κόσμος μπας και αποτραπούν αυτές οι αυξήσεις.Δεν θα σχολιάσω αν αυτές οι κινήσεις είναι άκρως ρομαντικές και όπως τις χαρακτηρίζουν κάποιοι ουτοπικές αλλά θα πω το εξής:
Η ΔΕΗ παράγει ηλεκτρικό ρεύμα σε ώρα αιχμής κάποια χιλιάδες μεγαβάτ(νομίζω πάνω από δέκα χιλιάδες).Ώρα αιχμής μπορεί να θεωρείται η δωδεκάτη μεσημβρινή τότε που όλες οι βιομηχανίες(λέμε τώρα)δουλεύουν φουλ,τότε που όλα τα λαμόγια στο δημόσιο απολαμβάνουν τις τελευταίες τζούρες από καφέ λίγο πριν αναχωρήσουν για την μεσημβρινή σιέστα,τότε που η Ελλάδα θεωρείται μία ζωντανή πόλη.

Όταν παράγεται ρεύμα από τη ΔΕΗ χρησιμοποιούνται εργάτες,χρήματα για εξόρυξη μεταφορά και καύση λιγνίτη,υπάλληλοι κτλ.Όταν παράγεται ρεύμα από τη ΔΕΗ τα χρήματα για την παραγωγή και το κέρδος για την βιωσιμότητα της εταιρίας έρχονται μόνο από την κατανάλωση αυτού του ρεύματος.Αν το ρεύμα δεν πουληθεί όλο τότε είναι μία κακή μέρα.Αν δεν πουληθεί πολύ μεγάλο ποσοστό τότε η χασούρα είναι κάποια εκατομμύρια ευρώ.

Αν λοιπόν το μήνυμα ανέβει από αρκετά μπλογκς και κινητοποιηθεί ο κόσμος τότε ίσως έχουμε μία επιτυχία α βγάλουμε για μία μέρα ζημιογόνα την επιχείρηση ΔΕΗ.Αν αυτό συμβεί και άλλες φορές τότε νομίζω ότι θα σφίξουν οι κώλοι αρκετά και θα ξανασκεφτούν τις αυξήσεις(όπως μετά τις αντιδράσεις για το 30% μονοκόμματα που είχαν αφήσει να διαρρεύσει τώρα κάνουνε κοκοκό.)

Έτσι λοιπόν δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα από το να δοκιμάσουμε.Βέβαια δυσανασχετώ λίγο με την ώρα γιατί στις 12 όλοι είναι στις δουλειές τους και αδυνατώ να καταλάβω πώς αυτοί οι άνθρωποι θα κλείσουν το ρελέ(είτε στο σπίτι είτε στη δουλειά τους)αλλά αυτό είναι ένα άλλο θέμα που θα πρέπει να απασχολήσει την εξυπνάδα των πρωτεργατών της ιδέας.

Ώρα συνάντησης λοιπόν με τον γενικό διακόπτη του πίνακά μας 12:00 και ημέρα Σάββατο 15 Δεκεμβρίου.ΤΙ ΨΥΧΗ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΩΣΤΕ 15 ΛΕΠΤΑ ΧΩΡΙΣ ΡΕΥΜΑ;

ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟΝ ΔΙΑΚΟΠΤΗ…ΑΝΟΙΧΤΕ ΤΗΝ ΦΩΝΗ
(Την διαμαρτυρία την έχω διαβάσει εδώ και καιρό αλλά αποφάσισα να την ανεβάσω τώρα γιατί αποδεδειγμένα οι Έλληνες έχουμε μικρή μνήμη).
Advertisements

33 Responses to “Αυξήσεις ΔΕΗ….ωχ ο κώλος μου πονεί”


 1. 1 KitsosMitsos
  Δεκέμβριος 9, 2007 στο 11:09 πμ

  Οικονομία και αυτοδιαχείριση. Αυτές είναι οι ενέργειες που μπορεί να κάνει ο καθένας μας. Απλό και εύκολο, το ξεβόλεμα μόνο λίγο μας κρατάει πίσω.

 2. 2 Neropistolero
  Δεκέμβριος 9, 2007 στο 11:34 πμ

  Αυτοί που αποφάσισαν τις αυξήσεις, τις ανακοίνωσαν και τις εφάρμοσαν σε χρόνο ρεκόρ, είναι τουλάχιστον προκλητικοί.
  Δε χάνουμε τίποτα να δοκιμάσουμε.
  Φοβερά λαϊκιστική και γελοία η ανακοίνωση της ΔΕΗ στο site της.
  (αφορμή για ποστ)

 3. 3 an205
  Δεκέμβριος 9, 2007 στο 11:40 πμ

  Άμα όμως τους πεις για τις συσκευές που λόγω τις αυξομείωσης της τάσης ή ακόμα και των διακοπών του ρεύματος και τις επαναφοράς του κάνουν τους ανήξερους….

  Στην Γερμανία γίνεται μιά παρόμοια κίνηση αλλά με οικολογικό χαρακτήρα. Κάποιες πόλεις θα σβήσουν τα φώτα τους τελείως το βράδυ (8 η ώρα νομίζω) για 5 λεπτά.

 4. 4 patsiouri
  Δεκέμβριος 9, 2007 στο 12:31 μμ

  Μπορούμε να το κάνουμε σέτ…και οικολογικό όπως στη Γερμανία και να τσούξει στη ΔΕΗ…όλα χρήσιμα είανι.

 5. 5 island
  Δεκέμβριος 9, 2007 στο 12:38 μμ

  @kitsomitsos

  Το ξεβόλεμα είναι μία βαθιά πηγή αγαπητέ…όσο για τα άλλα άντε πες του Ελληναρά να τα κάνει.Θα χεστεί από τη συγκίνηση.Αν πεις στον Έλληνα να βγει στους δρόμους για να του δώσουν πρώτο τραπέζι πίστα στην Κοκκίνου τότε όλοι έξω θα βγούνε…Άμα τους πεις για οικολογία σκέφτονται το χέσιμο.Ευχαριστώ που πέρασες αδερφέ

  @Neropistolero

  Αγαπητέ σε χρόνο ρεκορ γίνοντα όλα τα καλά και μάλιστα σε ανύποπτο.Λίγο πριν τα Χριστούγεννα λίγο πριν το Πάσχα,στις καλοκαιρινές διακοπές.Τότε που ο Έλληνας δεν πρόκειται να σηκωθεί από την καρέκλα του για να αντιδράσει παρά μόνο για να παραγγείλει ένα φραπέ ακόμα

  @an205

  Άμα βάλεις ένα καταγραφικό τάσης μπορείς να τους τρέξεις αλλά και πάλι οι εκδικάσεις θα αναβάλλονται εν ευθέτω χρόνο.
  Όσο για τους Γερμανούς άλλη κουλτούρα φίλε μου.Για την οικολογία όχι για την τσέπη.Βέβαια δεν έχουν τους μισθούς μας.

 6. 6 island
  Δεκέμβριος 9, 2007 στο 12:39 μμ

  @patsiouri

  Είναι μία πολύ καλή ιδέα πατσιούρι.Θα την προωθήσω.Την καλησπέρα μου και καλώς ήρθες

 7. 7 laplace78
  Δεκέμβριος 9, 2007 στο 1:10 μμ

  ξύλο θέλουν..
  και η Δεη και η κυβέρνηση και εμείς που ακομα τους ανεχόμαστε..
  Ωραιο το Blog σου island

 8. 8 island
  Δεκέμβριος 9, 2007 στο 1:41 μμ

  Ευχαριστώ πολύ για το σχόλιό σου συναγωνιστή(δεν πιστεύω να ακούγομαι σαν Παπαρήγα;).Καλώς ήρθες και την επόμενη φορά που θα έρθεις φέρε και κανένα μαστίγιο να το έχουμε πρόχειρο…

 9. 9 Zaphod
  Δεκέμβριος 9, 2007 στο 5:05 μμ

  Δεν θα δουλέψει διότι απλούστατα οι γνωρίζοντες είναι λίγοι. Οι bloggers ούτε έχουμε τόση δύναμη ούτε είμαστε τόσοι πολλοί. Μπορούμε πάντα να δοκιμάσουμε αλλα δεν νμζ να γίνει και τπτ. Το ζήτημα είναι να τους ξεχέζουμε κανονικά όποτε μπορούμε. Παραμένω αλληλέγγυος αλλά νμζ πως ενα βρωμόξυλο στο διευθυντή πχ της ΔΕΗς θα έκανε πιο πολλα απ’ ότι 37 τέτοιες κινήσεις διαμαρτυρίας. Και αν δεν έκανε θα είχαμε τουλάχιστον βγάλει το άχτι μας!!!

 10. 10 laplace78
  Δεκέμβριος 9, 2007 στο 10:17 μμ

  Zaphod ναι αλλα έτσι έλεγαν κ για τις φωτιες του καλοκαιριού κ βρεθηκαν προ εκπλήξεων με τις κινήσεις των bloggers..
  οι Bloggers ενωμένοι,ισως εχουν δυναμη..

  island φίλε το έχω ήδη πρόχειρο 😛

 11. 11 Ellie
  Δεκέμβριος 10, 2007 στο 12:28 μμ

  Μια η ΔΕΗ μια το πετρέλαιο αγκαλιά με το τζάκι θα την βγάλουμε φέτος τον χειμώνα και τυλιγμένοι στα παπλώματα… εγώ αυτό ξέρω μόνο!!! Τις απόψεις μου επί του θέματος τις κατέθεσα…Πλάκα πλάκα νομίζω ότι στις 12 το Σάββατο δουλεύω αλλά δεν είμαι και σίγουρη!!

 12. 12 το φτυαράτσι
  Δεκέμβριος 10, 2007 στο 12:39 μμ

  Eμείς το κλείσαμε για 45 λεπτά το γενικό γιατί η γιαγιά μου ξέχασε να τον ανοίξει και μετά αναρωτιόταν γιατί δε λειτουργεί το τηλέφωνο (το οποίο είναι ασύρματο)!Χιχι!Την κουλησπέρα μου!

 13. 13 island
  Δεκέμβριος 10, 2007 στο 5:42 μμ

  @Zaphod

  Φίλε στον πρώτο σου συλλογισμό απλά έχω να σου πω κιπ δε φέιθ.Όσο για τον δεύτερο συμφωνώ και επαυξάνω.Του ανεβάζω και λίγο επίπεδο(γιατί δεν είμαστε και τίποτις τυχαίοι :Ρ)βάζοντας και λίγο μουσική στο βρωμόξυλο καθώς κάνοντας και την «δικιά» μου κίνηση διαμαρτυρίας….ε δεν μπορεί….κάποιος κώλος θα σφίξει δεν νομίζεις;

  @laplace78

  Σωστός φίλε μου.Θα μπω να το δω μόλις το ανεβάσεις.Καλησπέρα

 14. 14 island
  Δεκέμβριος 10, 2007 στο 5:47 μμ

  @Ellie

  Εγώ αγαπητή ήδη αγκαλιά με το τζάκι είμαι.Πάντως την ημέρα της διακοπής και να δουλεύω θα το κόψω το ρεύμα στη δουλειά όπως καινα έχει(είμαι ηλεκτρολόγος και φυσικά ,αν είναι ζόρικος ο πελάτης, θα προφασιστώ βλάβη :Ρ)

  @το φτυαράτσι

  Μην τα κάνετε αυτά στη γιαγιά…δεν κάνει.Και γιατί για 45 λεπτά;έτσι σας ήρθε;Καλώς ήρθες…και την δική μου κουλησπέρα*

  *κουλησπέρα-τρέιντ μαρκ μπάι φτυαράτσι

 15. 15 skouliki
  Δεκέμβριος 10, 2007 στο 5:57 μμ

  μωρε να το κλεισω οκ αλλα παρει τπτ δεν θα γινει ….

  να το ξερεις

  μπλουμ

 16. 16 KitsosMitsos
  Δεκέμβριος 10, 2007 στο 6:00 μμ

  Συμφωνώ με το σκουλήκι. Θα το κλείσω και γω, αλλά τίποτε δε θα γίνει ουσιαστικό άμα δε βάλουμε λίγο μυαλό. Με τους αναμμένους θερμοσίφωνες, τα φώτα και τις συσκευές στο stand-by.
  Καλό αυτό για την Κοκκίνου. Αλλά φτάνει οι διαμαρτυρίες και οι πορείες, ας κοιτάξουμε να κάνουμε κάτι πιο δραστικό.

 17. 17 island
  Δεκέμβριος 10, 2007 στο 6:19 μμ

  @skouliki

  Μπορεί όμως και να γίνι…θυμίσου τις φωτιές και τις κινητοποιήσεις…Ποτέ δεν ξέρεις.Καλησπέρα στριφογυριστή φάτσα

  @KitsosMitsos

  Σε ευχαριστώ αδερφέ αλλά έτσι είναι…δες πως σφάζονται για να δείξουν ότι είναι σημαίνοντα πρόσωπα (τρομάρα τους)παίρνοντας το ένα τηλέφωνο πίσω από το άλλο για να βρούνε κάπου τραπέζι και να τις τρέξουν τα σάλια της γκόμενας(άλλη κουλή και αυτή).Όσο για την οικολογία μόνο σε μία κρίση συνείδησης στο ντι βι ντι θα την σκεφτούν και θα πάρουν άλλη μία μεγάλη ρουφιξιά από φραπέ φιλοσοφόντας:»Καλά λέω εγώ ρε πούστη μου ότι δεν πάμε καθόλου καλά».Την καλησπέρα μου

 18. 18 giant13
  Δεκέμβριος 11, 2007 στο 12:39 πμ

  Απο δω μαθαίνω για την κίνηση στις 15 Δεκ.

  Ευτυχώς που εκείνη την ώρα δεν εχει νυχτερινό τιμολόγιο και έτσι δεν φορτίζουν οι θερμοσυσωρευτές του διαμερίσματος.

  Ζηλεύω μερικούς που μιλούν για τζάκι.
  Παλιά μου ηταν αδιάφορο, τώρα θα το θέλα, όχι λογω ΔΕΗ φυσικά, απλά τώρα μου αρέσει αλλά είναι αργά.
  Δεν μπορεί να τοποθετηθεί με τίποτα.

 19. 19 Zaphod
  Δεκέμβριος 11, 2007 στο 8:32 πμ

  @island & laplace

  Για τις κινήσεις του καλοκαιριού έχω διαφωνήσει οπότε δεν μου αρέσουν και σαν πχ :-Ρ

  Έτσι και αλλιως όμως ήταν πιο δυνατές από την τώρα προτεινόμενη, καθ ότι
  α) μάζεψαν κόσμο άσχετο με το blogging
  β) έδωσαν ένα σαφές στίγμα.

  Το αντίστοιχο πάντως τώρα , δηλ να διαδηλώσουμε έξω από τα κεντρικά της ΔΕΗς κτλ δεν νομίζω να έπιανε.

  Δεν εχω να κιπ καμία φέιθ, μιας και δεν υπάρχει «κίνημα των bloggers» γενικώς. Τωρα αν 5, 10 , 100 άτομα συμφωνουμε σε κάτι, τότε αυτό δεν μας κάνει κίνημα 🙂

  Παραμένω αλληλέγγυος αν και γκρινιάρης
  zaphod

 20. 20 laplace78
  Δεκέμβριος 11, 2007 στο 9:53 πμ

  Zaphod έχει βαση αυτο που λες,απομένει να δουμε αν τελικά οι bloggers μπορούμε κατι παραπάνω..έστω,ενα κλικ παραπάνω..

 21. 21 island
  Δεκέμβριος 11, 2007 στο 7:25 μμ

  @giant13

  Χαίρομαι που μαθαίνεις από μένα για την κίνηση και χαίρομαι που σου αρέσει το τζάκι.Λυπάμαι πολύ που δεν μπορείς να το βάλεις.(το έχεις ψάξει καλά;)
  Όσο για την ΔΕΗ δεν ξέρω αν θα γίνει κάτι αλλά κιπ δε φέιθ.

  @Zaphod

  Το ότι είσαι και παραμένεις γκρινιάρης δείχνει το ότι είσαι σκεπτόμενος.(όχι σαν κάποια μεγάλα κόμματα,ονόματα δεν λέμε υπολήψεις δεν θίγουμε).Και χαίρομαι να έχω έναν γκρινιάρη στα σχόλια.Τους δίνει έναν τόνο χρώματος παραπάνω.Φιλιά
  (με σένα αλληλέγυο δεν φοβάμαι τίποτα)

  @laplace78

  Ένα κλικ παραπάνω όντως δεν νκάνει τίποτα αλλά είναι κάτι…ίσως η ώθηση για χιλιάδες κλικ παραπάνω ίσως και για εκφυλισμό των κλικ…είδωμεν

 22. 22 skouliki
  Δεκέμβριος 12, 2007 στο 9:23 πμ

  ελαααααααααααααααααααα

  σημερα θα σε μεθυσω λεμε

 23. 24 Stardustia
  Δεκέμβριος 12, 2007 στο 10:46 μμ

  Οκ, κι εγώ συνήθως απαισιόδοξη είμαι, σε ό,τι αφορά κάτι τέτοια, αλλά θα συμμετάσχω και θα ρίξω και μια υπενθύμιση αύριο από το μπλογκ – όσο πιο κοντά στην ημέρα του μποϋκοτάζ είναι τόσο καλυτερα, πράγματι- και ελπίζω.
  ‘Ολοι μας είμαστε πολύ στριμωγμένοι με τα οικονομικά μας και γνωρίζω ένα σωρό κόσμο που θα συμμετέχει, μπορεί λοιπόν και να πετύχει.

 24. 25 skouliki
  Δεκέμβριος 13, 2007 στο 11:50 πμ

  χικ χικ .. κοιμαμαιιιιιιιιιιιιιιιι

 25. 26 KitsosMitsos
  Δεκέμβριος 13, 2007 στο 1:14 μμ

  Καλησπέρα. Νωρίς μας την έκανες. Στα επόμενα!

 26. 27 fpboy
  Δεκέμβριος 13, 2007 στο 2:33 μμ

  Δυστηχώς , δεν γίνεται τίποτα έτσι παιδιά ….τεσπα ….για την τιμή των όπλων…

 27. 28 island
  Δεκέμβριος 13, 2007 στο 8:22 μμ

  @Stardustia

  Όλοι μαζί σου είμαστε και όλοι μα ζί μας είστε…να περνάς

  @skouliki

  Άσε …εγώ τώρα γύρισα από δουλειά και σχολή και έτσι ξενύχτης που είμαι δεν νυστάζω καθόλου…

  @fpboy

  Για την τιμή των όπλων φίλε και της παρθενιάς μας…γιατί μας την έχουν πάρει από καιρό

 28. 29 island
  Δεκέμβριος 13, 2007 στο 8:23 μμ

  @KitsosMitsos

  Ευτυχώς που έφυγα εκείνη την ώρα φίλε γιατί σήμερα δεν θα ξυπνούσα….στα επόμενα θα είμαι πιο ζόρικος σίγουρα

 29. 30 Nuclear
  Δεκέμβριος 13, 2007 στο 9:46 μμ

  Μια σκέψη μόνο! Συμφωνώ με όλες τις κινήσεις αντίδρασης, ιδίως αν αυτές είναι μακριά από τον καναπέ! (λογικά ο ηλεκτρολογικός πίνακας είναι σε απόσταση που δεν τον φτάνεις καθισμένος αναπαυτικά στον καναπέ σου), αλλά μήπως ετοιμάζεται μια «λύση» που αν δεν έχουμε καλές κεραίες θα μας την φορέσουνε σαν «ιδεώδη λύση» και θα μας αρέσει και απο πάνω? και παραθέτω :»Στον τομέα της παραγωγής αναμένεται μέχρι το τέλος του 2005 η προκήρυξη διαγωνισμού για κατασκευή ιδιωτικών μονάδων συνολικής ισχύος 900 MW. Ανταγωνίζονται για τις 3 άδειες οι όμιλοι Λάτση – ΕΛΠΕ σε συμμαχία με τη γερμανική RWE, Βαρδινογιάννη-Μότορ Οιλ, όμιλος Κοπελούζου (συνεργασία με ρωσική Gazprom) σε συμμαχία με την ιταλική ENEL, όμιλος Μυτιληναίου (Αλουμίνιον της Ελλάδος), ΓΕΚ-Τέρνα, HED του ΑΚΤΩΡΑ.

  Ήδη λειτουργούν ιδιωτικά Αιολικά πάρκα 465 MW και από το 2006 η μονάδα ηλεκτροπαραγωγής των ΕΛΠΕ στη Θεσσαλονίκη, με τη στήριξη της RWE.
  Με τις νέες επενδύσεις αλλά και την προμήθεια ρεύματος από το εξωτερικό (συμφωνία Κοπελούζου – ENEL για αξιοποίηση της ελληνοϊταλικής διασύνδεσης), η ΔΕΗ ΑΕ θα απωλέσει το 28% της αγοράς, που πρέπει να περάσει στους ιδιώτες, μέχρι 1.1.2007.
  Η ΔΕΗ ΑΕ στα πλαίσια του ανταγωνισμού και των αναγκαίων συμβιβασμών σχεδιάζει:

  Το ενδεχόμενο εξαγοράς του 30% της ΔΕΠΑ λόγω της σημασίας που έχει η προμήθεια φυσικού αερίου στους νέους σταθμούς ηλεκτροπαραγωγής.
  Την υλοποίηση της απόφασης αντικατάστασης μονάδων 1600 MW με νέες μονάδες, που προχωρά αργά. Ηδη αναβαθμίστηκε μια μονάδα στο Αλιβέρι και λειτουργεί νέα μονάδα στο Λαύριο.
  Την αξιοποίηση εργοστασίου που εξαγόρασε στη Βουλγαρία (Bovol Pol) και τη συνεργασία με την ιταλική Edison για δύο μονάδες ηλεκτροπαραγωγής σε Ελλάδα και Ιταλία. Η Edison έχει ήδη συμπράξει με την Ελληνική Τεχνοδομική.
  Την άσκηση πίεσης για συμμετοχή της ΔΕΗ με 30% σε ορισμένες επενδύσεις των ανταγωνιστών της (μονάδες 900MW), κυρίως με ΕΛΠΕ και ΔΕΠΑ.
  Την αξιοποίηση της δυνατότητας να παράγει κατά 20% φτηνότερα από τους ιδιώτες ανταγωνιστές της, λόγω της κατοχής λιγνιτικών μονάδων.

  Παράλληλα μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανταγωνιστικότητα» του Γ’ ΚΠΣ δρομολογείται η χρηματοδότηση νέων ιδιωτικών επενδύσεων στις ΑΠΕ (Αιολικά πάρκα κλπ.) ύψους 360 εκ. ευρώ, με προκλητική μείωση της ίδιας συμμετοχής του ιδιώτη στο 15%.
  Οι συνολικές επενδύσεις στον τομέα της ενέργειας αναμένεται να ξεπερνούν τα 3,5 δισ. ευρώ την περίοδο 2005-2009.»
  As I said earlier this is just a thought!!
  (Gia na min ksexname kai tin melontiki mitriki glossa twn paidiwn mas).

 30. 31 tzonakos
  Δεκέμβριος 13, 2007 στο 10:44 μμ

  Εγω δεν πιστεύω οτι θα είναι κάποια φοβερή κίνηση αλλα ρομαντική όπως λες, και δεν ξερω αν θα μάθουμε ποτέ αν και πόση ζημιά κάναμε.
  Μου φαίνεται σαν προσπάθεια δήθεν διαμαρτυρίας απο την καρέκλα, αλλα τελοσπάντων, μπορεί και να πετύχει.
  Στον Ασσο θα εδινα 1.15 απόδοση,
  1.05 για Χ και 1.95 για διπλό, διαλιέχχχτε.

  υγ. να σβήσω και το φακό με τις μπαταρίες ;

 31. 32 skouliki
  Δεκέμβριος 14, 2007 στο 12:49 μμ

  μια σκεψη μονο εκανε ….

  μισο να βαλω τα γυαλια μου

  ε?

 32. 33 island
  Δεκέμβριος 14, 2007 στο 11:56 μμ

  @nuclear

  Καλέ μου φίλε χρήσιμα στοιχεία έδωσες.Εικονικός ανταγωνισμός;Δεν το είχα σκεφτεί έτσι.Και μάλιστα πιέζουν τη ΔΕΗ να εξαγοράσει και εκείνη θέλει να μειώσει κατά 20% την τιμή λόγω ιδίας παραγωγής του λιγνίτη;Δηλαδή το πρόγραμμα ανταγωνιστικότητας είναι μαϊμού;Και θα κάνουν πίσω όλως τυχαίως;Όμορφο κείμενο και διαφωτιστικό…Τα λέμε αύριο από κοντά..

  @tzonakos

  Εγώ βλέπω κουβά φίλε μου.Καλησπέρα

  @skouliki

  Βάλτα και διαφώτισε και μένα…φιλί


Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s


Φοβάστε;

Δήλωση

apoklinousa-1

Η γωνιά του Ιατρίδη…

Δήλωση
Αλήτες, ρουφιάνοι, bloggers!

+Σουβλόγησον-Τσίκνησον+

Δεκέμβριος 2007
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
« Νοέ.   Ιαν. »
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

Δημοφιλή άρθρα

Advertisements

Αρέσει σε %d bloggers: