28
Φεβ.
08

αντ’αυτού…

Καλησπέρα.Είχα σκοπό να απαντήσω σε ένα μπλογκοπαίχνιδο μετά από πρόσκληση του zaphod,της γλυκιάς ουτοπίας και της γλυκιάς μάμμας αλλά να με συγχωρήσουν οι αγαπητοί φίλοι.Η επικαιρότητα τρέχει και επειδή τρέχει χωρίς να την σπρώχνω θα ήθελα να ασχοληθώ με το θέμα του press-gr και όλο το σάλο που έχει δημιουργηθεί.Και θα το κάνω αυτό γιατί το θέμα αφορά και την ουτοπία,και την μάμα και τον zaphod,και τον humma αλλά και όλους όσους ασχολούνται με τη συγγραφή κάποιων κειμένων στα μπλόγκς.Στο μπλογκοπαίχνιδο θα απαντήσω στο επόμενο ποστ.Σόρρυ παιδιά…

 Παρακολουθώ με έκπληξη τα τελευταία νέα με το θέμα του πρες τζι αρ.Το θέμα έφτασε και στη βουλή.Μπήκαμε στο στόμα του Κωστάκη και του Γιωργάκη παιδιά.Έβλεπα που λέτε τον Χίο….γκουχου….τον Χιώτη ήθελα να πω,ξέρετε…του Βήματος…να λέει τα εξής στο μέγκα:»υπήρξε ανάρτηση από το συγκεκριμένο μπλόγκ η οποία ήταν υβριστική και χωρίς πραγματική υπόσταση.»Μετά στην εκπομπή του Νταλαροειδούς-Χατζηνικολάου το πήρε λίγο όπισθεν ο κρυόκωλος(μή με κλείσεις σε παρακαλώ!!!):»Είπα ότι σε σχόλιο είχε παρατηρηθεί το φαινόμενο της υβριστικής συμπεριφοράς»(ή κάπως έτσι το είπε…δεν είμαι και Μάκης για να τα καταγράφω με ακρίβεια).Το σόου συνεχίστηκε για λίγο και στον Μάκη(χθες ήταν Αγία Δευτέρα γιατί έφαγα σουβλάκια +Ευλόγησον+ και είπα να το ρίξω έξω με τηλεόραση).Στον Μάκη λοιπόν,που δεν λέω επίθετο γιατί τον φυλάω τον κώλο μου εγώ,ο Λιάνης δεν γνώριζε τί είναι τα μπλόγκς,και ο γνωστός ξυνοταρχίδιαμου Άδωνις με το όνομα είπε πως «είναι σημαντικο να διατηρηθεί η ελευθερία στα μπλόγκς»!!!!!!!!Σύγνωμη παπάρα Άδωνι αλλά τα καλόπαιδα του Νέος δεν ανήκουν στην ομαδα σου;Αυτά λοιπόν δεν ήθελαν να κλείσουν τον Πρέζα γιατί λεει είναι ανθΈλληνας και άλλες τέτοιες πίπες;Εδώ ένα αποκαλυπτικό άρθρο για το ποιόν του ξυνοταρχίδιαμου Άδωνι.

 Και ήρθε η ώρα του Μάκη…αυτός λοιπόν είπε το εξής καθοριστικό στην αρχή της εκπομπής του:Στις ΗΠΑ και στην Ιταλία αν βρίσεις σε μπλόγκ σε βρίσκουν στο πι και φι και σε πάνε μέσα.Ενώ στην καθυστερημένη Ελλάδα το Ίντερνετ χρησιμοποιείται για φρουτάκια και παιχνίδια»!!!!Δηλαδή κύριε Μάκης μας θα έπρεπε στην Ελλάδα να χρησιμοποιείται το ίντερνετ για να πιάνει αυτούς που βρίζουν;Τελικά δεν βάζεις μυαλό.Πού το πάς πού το φέρνεις,στις συλλήψεις μέσω καταγραφης το γυρνάς.Δηλαδή για σένα κύριε Μάκης μας πρέπει τα μπλόγκ να σε εξυμνούν κάθε μέρα και κάθε νύχτα να πηγαίνουν σπίτι του κάθε κακομοίρη διάφοροι φουσκωτοί για τα οφειλόμενα;Αυτήν την δημοκρατία ονειρεύεστε κύριε μηχανόβιε ίζι ράιντερ Μάκης μας;

Δεν θέλω να πάρω το μέρος κανενώς πρες τζι αρ.Τα παιδιά δεν τα ξέρω και μάλιστα σε διάφορα σχόλιά μου σε αλλα μπλόγκς που αναφέρονταν σε αυτούς είχα και έχω την άποψη ότι ειναι κάποια τσογλανάκια, όπως πολλοί από μας, που πολλές φορές λένε μαλακίες για κανένα κλικ παραπάνω.Τώρα αν τα κλίκ μεταφράζονται και σε ευρώ τότε υπάρχει νομικό κόλλημα και δεν είμαι κλαψομούνης δικηγόρος ή εισαγγελέας για να το λύσω.Το αν βέβαια είναι μαλακίες ή όχι αυτά που λένε είναι πάλι η άποψή μου και σίγουρα δεν αντικατροπτίζει την πραγματικότητα…μόνο την δικιά μου.

Και πάμε στο προκείμενο.Γιατί θα πρέπει να δημιουργηθεί νομοθέτημα που να αναιρεί την ελευθερία της έκφρασης καθώς και της ανωνυμίας στα μπλόγκς;Γιατί τέτοια πρεμούρα μωρή παλιοχαμούρα να μάθεις πως με λένε εμένα που τα γράφω;Γιατί να με φακελώσεις μωρη κουφάλα την ώρα που ανεβάζω τα ποιήματά μου ή τις απόψεις μου για το πολιτικό γίγνεσθαί σου;Τί είναι αυτό που φοβάσαι δημοσιογραφίσκε του κώλου που θες να με αφανίσεις;Μήπως φοβάσαι μπας και σου κλέψω τη δουλειά;Δεν έχω μωρή κουφάλα τέτοιες βλέψεις.Είμαι εδώ διαβάζοντας κάποια άρθρα για τον παπαροπροφήτη Λιακόπουλο και μπήκα στο παιχνίδι λόγω ανάγκης έκφρασης.Δεν θέλω ούτε να κάνω ρεπορτάζ αλλά ούτε και να το φτύσω.

Το θέμα το έχει πάει όμορφα ο zaphod , η Αθηνά, ο μεγάλος Προφήτης εδώ και εδώ, ο φίλος Γιώργος Μαργαρίτης εδώ καθώς και ο ΚΚΜοίρης εδώ

Υποστηρίζω και τα κάτωθι

1. Τα blogs είναι διάλογος – ελεύθερος ανεμπόδιστος διάλογος ανάμεσα σε πολίτες.

2. Τα blogs είναι μια πρόσκληση σε διάλογο, σε διαφωνία, και επικοινωνία.

3. Τα blogs δεν κέρδισαν το ενδιαφέρον της κοινωνίας επειδή λένε ψέματα ή συκοφαντούν. Το κέρδισαν επειδή η κοινωνία έχει ανάγκη από μια αυθεντική φωνή.

4. Τα blogs είναι το δικαίωμα του καθενός να εκφέρει την άποψή του. Δεν υπάρχουν “ενημερωτικά” και “μη ενημερωτικά” blogs. Μέσα από το διάλογο όλοι κάτι μαθαίνουμε.

5. Τα blogs δεν τα γράφουν επαγγελματίες – τα γράφουν πολίτες. Μπορεί να αξιοποιούν την όποια επαγγελματική τους εμπειρία, μπορεί και όχι.

6. Ο blogger δεν χρησιμοποιεί εθνικούς πόρους (όπως οι τηλεραδιοσυχνότητες), και συνεπώς δεν μπορεί να μπαίνει σε καλούπια ο τρόπος και το περιεχόμενο της έκφρασής του. O blogger αξιοποιεί το απεριόριστο μέγεθος του παγκόσμιου Δικτυακού ιστού για να εκφράσει και τη δική του άποψη.

7. Η Πολιτεία, τα Media, οι επιχειρήσεις, και όλοι οι θεσμοθετημένοι οργανισμοί της Ελληνικής κοινωνίας, αξίζει να παρακολουθούν τους bloggers και τον διάλογο τους. Ακόμα καλύτερο θα είναι να συμμετέχουν ισότιμα σε αυτόν το διάλογο. Θα μπορέσουν και οι ίδιοι να γίνουν σοφότεροι μαθαίνοντας την άποψη του απλού πολίτη, αντί να προσπαθούν να την περιορίσουν στα δικά τους καλούπια.

8. Το δικαίωμα του blogger να γράφει ελεύθερα την άποψή του είναι ιερό. Αν με αυτά που γράφει καταπατά συγκεκριμένες νομοθετικές διατάξεις, υπάρχουν νόμιμες διαδικασίες για την δίωξή του.

9. Στο βαθμό που δεν παραβιάζει με σαφή τρόπο διατάξεις του νόμου, η ανωνυμία είναι δικαίωμα του blogger.

Ως τέλος η μεγάλη κουβέντα του μεγάλου προφήτη

Αντιγράφω…Πάμε άλλη μια φορά . BLOG. MΠΛΟ-ΓΚ. Γου και Κου, ΓΚΟΥ. Όπως ΓΚαρίζω, ΓΚαντεμιά, ΓΚαράζ, ΓΚάινταρος, ΓΚάτα, ΓΚυρος πιττα κλπ. ΟΧΙ ΜΠΛΟΚ. ΟΥΤΕ ΜΠΛΟΚΕΡΣ. Μπλοκ σημαίνει εμποδίζω, αποκλείω την είσοδο. Και μπλοκερ αυτός που μπλοκάρει. Αμα πια! Τι διάολο, όλα τα ξέρετε, να λέτε μια λέξη σωστά δεν ξέρετε;;;

Advertisements

25 Responses to “αντ’αυτού…”


 1. Φεβρουαρίου 29, 2008 στο 10:39 πμ

  Καλή μέρα Island και καλώς σε βρίσκω.
  ‘Εχω έρθει πολλές φορές στο μπλογκόσπιτό σου και μ’αρέσει εδώ και έχεις πολύ ενδιαφέρον. Λόγω μονίμως περιορισμένου χρόνου όλο έλεγα θα αφήσω σχόλιο μετά…και όλο το ανέβαλα.
  Σήμερα διαβάζοντας το κείμενό σου που το βρήκα πολύ ενδιαφέρον, είπα θα απαντήσω πρώτα εδώ πριν κάνω οτιδήποτε άλλο.

  Συμφωνόντας μαζί σου, ούτε και γω θα πάρω το μέρος κανενός… «blogger».
  Αυτό όμως που με ικανοποίησε τα μέγιστα θα έλεγα είναι ότι η κυβέρνηση στο …όνομα αυτού του Blogger βρήκε τον διάολό της!
  Δηλαδή συγνώμη, αλλά σε ρωτάω τώρα η άσχετη…έπρεπε να γίνει αυτό για να έρθει στην επιφάνεια το Σκοπιανό ζήτημα;
  Τόσο καιρό αναρρωτιόμουν γιατί μας έριχναν στη μούρη τα ροζ DVD.
  «Δεν μπορεί»… έλεγα και ξανάλεγα στα διάφορα σχόλια που άφηνα σε bloggers επί του θέματος Ζαχοπουλιάδας.
  Κάτι κάποια άλλη βρώμα προσπαθούν να κουκουλώσουν.Κάποια πολύ μεγαλύτερη μπόχα!
  Και να!’Επρεπε να δεχτεί επίθεση η Καρχιλάκη έξω από την πρεσβεία μας στα Σκόπια για να «απόφασίσου» τα ΜΜΕ να ασχοληθούν με αυτό το εθνικής σημασίας θέμα;
  Τους έκατσε και ο «Blogger» καπάκι.
  Σιγά να μην χάψουμε τα περί λογοκρισίας! Εκφοβισμοί!
  Αν ήταν έτσι …όλος ο Ελληνικός λαός θα έπρεπε να υποστεί τις κυρώσεις.
  Ξέρεις κανέναν που να μη τα βάζει με την κυβέρνηση;Είτε είναι με το μέρος της είτε όχι.
  Τι κι αν είναι blogger… τι κι αν είναι ο περιπτεράς της γειτονιάς μας.

  ‘Ασε δε τον Λαζόπουλο!Με αυτά που τους χώνει θα έπρεπε να σαπίσει στη φυλακή ο άνθρωπος.

  ΚΙΝΔΥΝΟΛΟΓΙΕΣ…..
  Μεταφέρω όμως το μύνημα που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο.

  «Οι ιδέες αναπτύσσονται όταν υπάρχει ελευθερία και αρχίζουν να απειλούνται όταν ξαφνικά η κυβέρνηση έχει μια ιδέα για το τι είναι ελευθερία. Το διαδύκτιο δεν χρειάζεται ούτε μπάτσους, ούτε κουκουλοφόρους. Διαδώστε το»

 2. Φεβρουαρίου 29, 2008 στο 10:41 πμ

  Αν όλο αυτό το μπλογκομπάχαλο ήταν τραγούδι σίγουρα θα ήταν τα Ζαβαρακατρανέμια! Ο κάθε άσχετος βγαίνει και λέει της ψ*** του το χαβά χωρίς να ξέρει και χωρίς να έχει μπει καν στον κόπο να ρωτήσει περί τίνος πρόκειται.

 3. Φεβρουαρίου 29, 2008 στο 10:47 πμ

  εγω τι να πω..ετσι οπως σκατα γιναμε ..εφαγα και ελεγχο της προαλλες

  ασταδιαλα θα παω χαβαι με τον θωμα αν ειναι σπιτι γιατι τον παιρνω και μιλαει

 4. Φεβρουαρίου 29, 2008 στο 1:07 μμ

  Τα θερμά μου συγχαρητήρια, τα είπες όπως είναι κατανοητά, χωρίς φιγούρες και ακριβώς όπως πρέπει, ανοίγοντάς μας τα κλειστά τους και τα μπερδεμένα τους… που προσπαθούν ν’ αποπροσανατολίσουν από την ουσία. Τα αναφερόμενα που υπογραμμίζεις χαρακτηρίζουν την ορθοέπεια της αλήθεια μου και άλλων μαντεύω φίλων. Ο λόγος σου φέρνει ουσιαστική αντιμεταλλαγή ομολογιών που δεν εκφράστηκαν. Οι συνεκδοχές μας όμοιες!! Είσαι το δικό μου ιδεόγραμμα στην αυτή σου ανάρτηση και σ΄ευχαριστώ , είσαι φωνή που απέχει από τα ρητορικά τους σχήματα! Την εκτίμηση μου και βεβαίως την καλημέρα μου, φίλε Island!!

 5. Φεβρουαρίου 29, 2008 στο 2:23 μμ

  Τώρα μάλιστα!Απ΄ό,τι βλέπω σέρνονται κάτι περίεργες γρίπες στο διαδίκτυο και θυμήθηκα αυτό το γνωστό:»Όποιος ελεύθερα συλλογάται,οφείλει να το βουλώνει».Εκεί πάει το πράγμα…Για να μην πω ότι πάει ακόμα πιο μακρυά (βλέπε ΗR 1955-που ορίζει το λεγόμενο «έγκλημα της σκέψης»,στο… Αμέρικα)!Και όλα αυτά,γιατί θεωρουν το διαδίκτυο(και όχι μόνο,και τους ερασιτεχνικούς σταθμούς αν δεν κάνω λάθος),σαν βασικό μέσο προώθησης τομοκρατικής προπαγάνδας.Ζητάνε να εναρμονιστούμε;Προφανώς…Από την άλλη μην ξεχνάμε ότι διάφοροι «χάκερς»,είναι οι καλύτεροι υπάλληλοι των κομμάτων(και όχι μόνο…και των πολυεθνικών).Και όπως διάβασα κάπου τελευταία…οι Σατραπείες είναι πια ψηφιακές!Ευκαιρία για σκέψη λοιπόν(και ίσως και δράση),πριν συνθηκολογήσουμε με όλους και με όλα για άλλη μια φορά…Πικρό συμπέρασμα και βαθύτατα ελληνικό!
  Φιλί…για να σου πάει καλά η μέρα;)

 6. Φεβρουαρίου 29, 2008 στο 2:24 μμ

  …η προπαγάνδα να γίνει…ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ…γαμώτο μου!;)

 7. 7 "Το τέρας της Αμάθειας"
  Φεβρουαρίου 29, 2008 στο 3:18 μμ

  Γουελ νταν μαϊ φρεντ!! Γουελ νταν!! Και λίγα είπες…

 8. Μαρτίου 1, 2008 στο 10:50 πμ

  Σωστός!
  Και δεν είναι μόνο ο δημοσιογραφος με Μ κεφαλαίο. Τον τελευταίο καιρό έχει σκάσει απύθμενη παπαρολογία στην τηλεόραση και ειλικρινά πιστεύω πως ο μέσος θεατής έχει χάσει την μπάλα.

 9. Μαρτίου 1, 2008 στο 12:37 μμ

  @Ανάσα του Βορρά

  Καταρχή καλώς ήρθες.Σε έχω δει σε άλλα μπλόγκ να σχολιάζεις και μου άρεσε η σκέψη σου.Είναι η μία οπτική του προβλήματος αυτή.Και είναι σίγουρα σωστή.
  Μεγαλώνουν πολύ κάποια θέματα για να καλύψουν όσο μπ[ορούν κάποια άλλα.Το Σκοπιανό δεν κρύβεται τόσο εύκολα και δεν γίνεται τόσο εύκολα γαργάρα.Είναι καιρός να μπληρώσουν κάποιοι τις αδυναμίες του παρελθόντος.Ενδεχομένως και του δικού τους πολιτικού παραλθόντος.

  Η άλλη οπτική είναι πως είναι τόσα πολλά τα θέματα ήδη που είναι σε εκκρεμότητα που δεν έχουν ούτε την πολυτέλεια μα ούτε και την ικανότητα να τα διαχειριστούν ώστε να μετριάσουν το κόστος.Το μήνυμα του διαδικτύου που μου έφερες το υποστηρίζω.

  Καλώς σε βρήκα και να περνάς.

 10. Μαρτίου 1, 2008 στο 12:40 μμ

  @pastaflora

  Θα πει ο άλλος πως όπως και πολλοί μπλόγκερ άσχετοι μιλάνε για άσχετα πράγματα έτσι και αυτοί στην τηλεόραση μιλάνε για άσχετα πράγματα…..μόνο που οι δεύτεροι πληρόνονται έτσι;
  Την καλημέρα μου

  @skouliki

  Ωχ ωχ…πώς πήγε ο έλεγχος;Χαβάη;Δεν πας καμιά Μυτιλίνη λέω εγώ;Πού να τρέχεις εκεί κάτω;

  Φιλί;

 11. Μαρτίου 1, 2008 στο 12:50 μμ

  @surrealist

  Μου τα είπες μαζεμένα και κοκκίνισα κομμάτι ο άνθρωπος.Προσπάθησα να πω αυτό που πιστεύω και χαίρομαι αν η γνώμη σου βρίσκει φωλιά εδώ.Και το χαίρομαι ειδικά από σένα επειδή τα γράμματά σου έχουν μια ανεξήγητη ιδιαίτερη βαρύτητα.Φιλί στο μάγουλο και σε ευχαριστώ κούκλα μου…

  @Utopia

  Σωστά τα λες.Αν δεν θέλουν να καλύψουν ή να μετριάσουν άλλα πράγματα είναι ένας καλός λόγος να χτυπήσουν στο νετ και στην ανωνυμία μας.Και μην ξεχνάς αγαπητή πως το νετ για τις κυράτσες και τους άντρες τους που βλέπουν μανιωδώς ειδήσεις είναι το σατανικό διαβολομηχάνημα όπου διάφοροι σατανάδες αλωνίζουν χωρίς έλεγχο.Αν έρθει λοιπόν το κράτος με κυρώσεις για εμάς θα ανέβει πιο ψηλά στα μάτια της κυράτσας αυτό το κράτος.

  Το φιλί το έλαβα και η μέρα ξημέρωσε.Ανταποδίδω.

 12. Μαρτίου 1, 2008 στο 12:53 μμ

  @»Το τέρας της Αμάθειας»

  Θενκ γιου θενκ γιου.Προσπαθώ να λέω πολλά κούκλα μου για να αδειάζω.Φιλί,,,

  @zaphod

  Ο μέσος θεατής έχει χάσει φίλε μου από πολύ καιρό την μπάλα.Και δεν ενδιαφέρεται να την ξαναβρεί μα ούτε και ενδιαφέρονται να του δώσουν άλλη.Τους βολεύει αυτός ο μαρασμός των Ελλήνων.Τους κάνουν ότι θέλουν πιό εύκολα.Και έχουμε μαραζώσει οι περισσότεροι και μάλιτα μας αρέσει κιόλας.Τί να πώ άλλο;

  Καλημέρα φίλε…

 13. Μαρτίου 1, 2008 στο 2:47 μμ

  Καλησπέρα καλέ μου φίλε.
  Όμορφα τα είπες, απλά και κατανοητά. Εγώ στην αρχή είχα οργιστεί ΤΡΟΜΕΡΑ, μετά που ηρέμησα είδα πως όλα αυτά είναι μια ακατάσχετη παπαρολογία. Αλλά είναι τόσο άσχετοι όλοι τους που νομίζουν πως μπορούν να φιμώσουν το νετ. Εννοείται πως αν θέλουν να μας βρουν, έναν έναν από μας, μπορούν. Όμως γιατί να το κάνουν; ποιός ενοχλείται που αντί να βγαίνουμε στους δρόμους να τους κράζουμε, καθόμαστε μπροστά στην οθόνη και παθαίνουν περιαρθρίτιδα; Τίποτα δε θα γίνει.
  Άρτος και θέαμα, θυμάσαι από πότε το έχουν καταλάβει οι κυβερνώντες;

  Σε φιλώ γλυκά
  αλήθεια, το πριόνι τι ήχο κάνει (το ηλεκτρικό, βεβαίως βεβαίως 😉 )

 14. Μαρτίου 1, 2008 στο 7:14 μμ

  θέλω να γίνω αλητήρια…. μπορώ???? 🙂

  τις καλησπέρες μου island! 🙂

 15. 15 aparamyalos
  Μαρτίου 1, 2008 στο 9:45 μμ

  Σωστός !
  Αλλα νόμιζα οτι όλα αυτά ειναι αυτονόητα και δεν έχουμε ανάγκη απο μανιφέστα, ασε που πίστευα πάντα οτι τα μανιφέστα ειναι κάτι που κάνουν οι κομμουνιστές. Οχι δεν εχω κατι εναντίον τους.
  Φυσικά συμφωνώ με οσα λέει αλλα και πάλι θεωρώ λογικό να υπάρχει μια κοινή λογική και ηθική και δεοντολογία άγραφη και σεβαστή.
  Φοβάμαι οτι θα βγει στη φόρα κι άλλη ιστορία σαν αυτη του βόθρ-πρεςς-γρ.

 16. Μαρτίου 2, 2008 στο 2:53 μμ

  @mamma

  Μάμμα είπες τεράστια κούβεντος τώρα.Άρτος και θεάματα:Η ουσία του πολιτικού σκηνικού στην Ελλάδα σήμερις.Αχ μάμα…..γκργκργκργκρ(αυτός είναι ο ήχος).

  Φιλί και πριόνι

  @foteinoula

  Γιατί καλέ;Ποιός είναι αλητήριος εδώ μέσα;Μπορείς πάντα να γίνεις αλητήρια.Φτάνει να ακολουθήσεις το μανιφέστο των αλητήριων.Κάπουυ το έχουν αναρτήσει…μου διαφεύγει τώρα…

  Φιλί…

  @aparamyalos

  Φίλε να είσαι σίγουρος ότι θα σκάσει και άλλος τέτοιος βόθρος.Έχουμε και πολλούς από δαύτους.Θέλουν να καλύψουν πάντα και άλλα οπότε είναι ευκαιρία.

  Τα αυτονόητα δεν είναι πάντοτε κατανοητά.

  Καλώς ήρθες φίλε.

 17. Μαρτίου 2, 2008 στο 6:38 μμ

  Island…
  Συγνώμη …Άσχετο τελείως αλλά δεν έβρισκα άλλο τρόπο να επικοινωνήσω μαζί σου.
  Θέλω να σου στείλω τα τραγούδια τα δύο που σου άρεσαν.
  Αν θες στείλε μου mail στο mail που αναγράφεται στο προφίλ μου για να δω τη διεύθυνσή σου και να σου τα στείλω.

  Ή μήπως να ανέβω στη ταράτσα να στα στείλω με σήματα καπνού; 😛

  Περιμένω!

 18. Μαρτίου 2, 2008 στο 8:57 μμ

  @Ανάσα του Βορρά

  Το βρήκες τελικά…Σε ευχαριστώ πάρα πολύ κούκλα μου.Είμαι υπόχρεος.

 19. Μαρτίου 3, 2008 στο 12:20 πμ

  Είσαι απολαυστικός. Νησίδα χιούμορ.Επειδή δεν έχω χρόνο τα post που χάνω θα τα παίρνω απ το Μάκη

 20. 20 fpboy
  Μαρτίου 3, 2008 στο 1:03 πμ

  ο Μάκης και οι Μάκηδες ξέρουνε πως το μόνο που δεν ελένχεται πλέον στον τομέα της πληροφορίας,
  είναι τα βλογ. Και αυτό πονάει ! Την καλησπέρα μου !

 21. Μαρτίου 4, 2008 στο 12:55 πμ

  @Ο ΑΛΛΟΣ

  Καλησπέρα.Είσαι όντως ο άλλος;Να τα παίρνεις από τον Μάκη,αν και δεν ξέρω αν έχουν την ίδια εγκυρότητα!!!Καλώς ήρθες.

  @fpboy

  Και όμως φίλε μου φωτογράφε θέλουν να το κάνουν να ελέγχεται.

  @magicrobot

  Ευχαριστώ φίλε.

 22. 23 Γιώργης Χολιαστός
  Ιανουαρίου 21, 2009 στο 3:55 πμ

  Ακούω μερικούς να λένε ότι δεν ξέρουν πώς να εξηγήσουν τη δημοσιογραφική επιτυχία του Χατζηνικολάου.
  Νομίζω ότι αυτή οφείλεται στο γεγονός ότι ο Χατζηνικολάου έχει επενδύσει στη βλακεία του έλληνα. Δηλαδή παριστάνει τον σοβαρό-γιατί οι έλληνες θέλουν να τους παίρνουν οι άλλοι στα σοβαρά. Παριστάνει ότι κάνει ερωτήσεις που φέρνουν σε δύσκολη θέση τον συνομιλητή του, ενώ με το ύφος ου κάνει την ερώτηση έχει αθωώσει κιόλας τον συνομιλητή του από όποιο αμάρτημα η απάντησή του φανερώσει. Όπως όλοι οι «μεγάλοι» δημοσιογράφοι, σκαλίζει θέματα που η χαμέρπεια ή η αμορφφωσιά του έλληνα ζητάει, αντί να προβάλει τα πραγματικά προβλήματα και τα πραγματικά ενδιαφέρονταα το Λαό νέα, μορφώνοντας έτσι τον ελληνικό Λαό και όχι διαμορφώνοντας τις ποταπές τάσεις και ορέξεις του. Χρησιμοποιεί τις σχέσεις που έχει με τα «μεγάλα» ονόματα όχι για το καλό της δημοσιογραφίας αλλά για το δικό του καλό. Επιπλέον έχει το φυσικό χάρισμα να υποτάσσει τις προσβολές που δέχεται από συναδέλφους του στο συμφέρον-συμφέρον που καθοδηγει τα βήματά του ανάμεσα στη δυστυχία του ελληνικού λαού, την οποία μεταποιεί σε ευτυχία για κείνον.

  Γιώργης Χολιαστός

 23. Μαΐου 20, 2018 στο 2:20 μμ

  I like the valuable information you supply to your articles.

  I’ll bookmark your blog and check once more here regularly.

  I am slightly sure I’ll be informed many new stuff right here!
  Good luck for the following!


Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s


Φοβάστε;

Δήλωση

apoklinousa-1

Η γωνιά του Ιατρίδη…

Δήλωση
Αλήτες, ρουφιάνοι, bloggers!

+Σουβλόγησον-Τσίκνησον+

Φεβρουαρίου 2008
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
« Ιαν.   Μαρ. »
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
2526272829  

Δημοφιλή άρθρα

Advertisements

Αρέσει σε %d bloggers: