24
Αυγ.
09

Καιροσκόπος

fire2

canadair-3-thumb-large

dasos1

nea taxi

Τα είχα πει και εδώ. Πέρισυ. Στα ίδια μέρη προσπαθούσατε να κάψετε. Τότε ήταν για τα οικόπεδα του Αγίου Στεφάνου μόνο και των γύρω περιοχών. Τα «φιλέτα». Κρυονέρι, Σταμάτα, Ροδόπολη είναι οι περιοχές που το στρέμμα τιμάται από 200000 Ευρώ. Διόλου ευκαταφρόνητο ποσό. Φέτος υπήρχε και άλλος ένας λόγος. Είναι τυχαίο ότι η φωτιά ξεκίνησε από την περιοχή που θέλετε να φτιάξετε ΧΥΤΑ; Είναι τόσο διαβολική η σύμπτωση; Είναι τυχαίο πως το πρώτο πρωινό η πυροσβεστική (η ηγεσία) υποστήριζε πως η φωτιά είναι υπό έλεγχο με αποτέλεσμα να έχει μόνο ένα καναντέρ και ένα ελικόπτερο; Πώς γίνεται ο τόσος έλεγχος να κατακαίει ότι σχεδόν είχε απομείνει και είχε ξαναφυτρώσει τα προηγούμενα χρόνια;

Εκτός λοιπόν από άχρηστοι είστε και επικίνδυνοι. Όχι μόνο για τους πολίτες αλλά και για την φύση. Αλλά είστε και μαλάκες. Που νομίζετε ότι θα πιστέψουμε πλέον ότι παπαριά και ηλιθιότητα ξεβράζει ο βόθρος που έχετε μέσα σας. Ξέρετε τώρα για ποιές παπαριές λέω: Για το άπλετο φως που θα λάμψει, για τους ενόχους που θα τιμωρηθούν παραδειγματικά, για το καμένο δάσος που θα ξαναγίνει δάσος. Όπως έγινε δάσος και εκείνο της Πάρνηθας. Με ένα κτίσμα παραπάνω. Μια επεκτασούλα που έγινε για το καζίνο. σιγά τα λάχανα.

Ρε μαλάκες. Αν θέλατε να το κάνετε δάσος θα το περνούσατε στο κτηματολόγιο, και θα χώνατε στην φυλακή όλους τους συνετερισμούς που διεκδικούν τόσα χρόνια και όλους τους παπάδες που έχουν βρει πρόσφορο έδαφος για να επεκτείνουν τα μοναστήρια τους. Άλλωστε δεν κινεί και από μόνος του υποψίες ο «οικοδομικός συνεταιρισμός δασικών υπαλλήλων»;;; Τις ίδιες υποψίες δεν κινεί και ο οικοδομικός συνεταιρισμός «Άγιος πούτσος και ΣΙΑ ΟΕ»;;; (Στην Κέρκυρα που πέρασα μία εβδομάδα φέτος δεν είδα πουθενά καμένο δάσος. Αντίθετα η βλάστηση ήταν οργιώδης. Μιλάμε υπήρχαν αυλές που είχαν κυπαρίσσια μέσα!!! Κάνοντας κουβέντα με την γυναίκα μου μου είπε πως νομίζει πως η Κέρκυρα έχει περάσει στο Κτηματολόγιο γι αυτό και δεν υπάρχουν πλέον διεκδικήσεις από τους καταπατητές. Αν δεν ισχύει αυτό τότε είναι διαφορά φιλοσοφίας από τους Ιταλοαναθρεμένους.)

Και επειδή καιρό στο κουρμπέτι (λέμε τώρα) έκανα και μία έρευνα και βρήκα τους ενόχους για τις πυρκαγιές. Όπου τους βρείτε παρακαλείστε να φωνάζετε τον πλησιέστερο μπόγια για να μπουζουριάσει τα καθάρματα.

Μερικά από τα μουνόπανα που καταζητούνται είναι τα εξής:

ÌÐÁÊÏÃÉÁÍÍÇ Í- ÄÉÇÌÅÑÉÄÁ ÅËËÇÍÙÍ ÐÑÅÓÂÅÙÍ

11_Spider

souf

ΘΡΥΛΟΣ-Τ2-03 Παπανδρέου Σημίτης

κακλαμάνης

ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ

polydoras-mars-attack

Γι αυτό από εδώ και πέρα περιμένω παραιτήσεις. Υψηλόβαθμες παραιτήσεις…από τον βασικό ένοχο

Άντε και καλό υπόλοιπο Καλοκαιριού

Advertisements

42 Responses to “Καιροσκόπος”


 1. Αύγουστος 24, 2009 στο 6:31 μμ

  ας τα μοιράσουν όλα να τελειώνουμε. να τα χαρίσουν. να τα πουλήσουν. να τα κάψουν. όσα απόμειναν. έχουν χτιστεί όλοι οι πρόποδες όλων των βουνών. ας χτίσουνε και τις κορυφές. και να παλεύουν για τις αυλές τους. από το να μην βλέπω καθόλου πράσινο ας βλέπω και πίσω από μία μάντρα. δεν ξέρω πλέον τι άλλο. δεν ξέρω. κουράστηκα. βαρέθηκα να πονώ. δεν με νοιάζουν πλέον οι ένοχοι. δεν ξέρω. πονώ όταν βλέπω άδειες αυλές. και όσο αντέχω θα φυτεύω. σε όποια αυλή.

 2. Αύγουστος 24, 2009 στο 6:48 μμ

  Μα η αυλή επωφελείται από τις φωτιές. Έχει και δέντρα; Ωραίο καμουφλάζ

 3. Αύγουστος 24, 2009 στο 6:51 μμ

  είναι φυλλοβόλα. συνειδητά. και η αυλή ξεκλείδωτη. 😉

 4. Αύγουστος 24, 2009 στο 6:52 μμ

  Μα ποιός πήρε το κλειδί;

 5. Αύγουστος 24, 2009 στο 7:19 μμ

  (είναι να μην αρχίσεις τα μπινελίκια…!!)
  🙂
  Λοιπόν, εγώ συμφωνώ και επαυξάνω, είναι όλοι τους, όλοι τους καθάρματα και πολύ καλά κάνεις και τα χώνεις έτσι γλαφυρά… όπως επίσης και το post που ανέβασε αυτός ο συνετός άνθρωπος και που διάβασα πριν από λίγο, ο τσαλαπετεινός, πολύ καλά τα λέει, γιατί στα λόγια είμαστε όλοι καλοί…
  Σε κανά δυο χρόνια θα φανεί ποιες επιχειρηματικές συμφωνίες κρύβονται πίσω από τα καμμένα δέντρα… Και αναρωτιέμαι… ή μάλλον εύχομαι:
  ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΘΗΚΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ «ΦΑΕΙ» ΚΑΝΕΙΣ; Χωρίς καμία ενοχή, χωρίς κανέναν δισταγμό…
  Bang, bang, you’re dead.

  Καθόλου δεν θα με πείραζε.

 6. Αύγουστος 24, 2009 στο 7:49 μμ

  Ρε συ, ότι μου έλειψε από τούτες τις φωτιές ήταν ο Πολύδωρας…

  Γρρρρ!

  και δεν έχω τι να πω, κουβέντα. Μόνο πως έχω θυμώσει. Πολύ πια.

 7. Αύγουστος 24, 2009 στο 8:03 μμ

  …όσο και αν ευχάριστα είναι τα πεύκα (ήταν πια), εξαιτίας της πυκνής τους βλάστησης η φωτιά πήρε τις προεκτάσεις που πήρε…

  αυτός είναι ο πραγματικός ένοχος.

 8. Αύγουστος 24, 2009 στο 9:42 μμ

  Να σας πω και κάτι άλλο.. ξέρετε πόσες επενδύσεις της χρυσής εποχής του χρηματιστηρίου κάηκαν στα νέα υψηλά προάστεια

 9. Αύγουστος 24, 2009 στο 11:07 μμ

  @basnia

  Δηλαδή εμένα τόσο καιρό που με έχουν στην αναμονή λόγω έλλειψης κλειδιού μαλακίες μου λένε;

  @μετεωρίτης (φαίη)

  Αν γινότανε δημόσια το μπανγκ μπανγκ θα με πείραζε. Μπορώ να πω πως θα τους λυπόμουνα κιόλας. Αλλά αν γίνει στα μουλωχτά, έτσι σε μία νύχτα σε ένα ξενοδοχείο που θα έχουν πάει να γαμήσουν, τότε δεν θα με πείραζε. Σε κάτι τέτοια πάντως το παρακάνω στα μπινελίκια και εγώ. Αλλά μου βγαίνουν.

  Ο Τσαλαπετεινός τα είπε όλα για μένα.

  Φιλάκια

 10. Αύγουστος 24, 2009 στο 11:10 μμ

  @νατασσΆκι

  Εμένα πάλι μου έλειψε η ασύμετρη απειλή. Γιατί πλέον το ρίξαν στα πεύκα. Αυτό που λέει ο Λασπολόγος δεν είναι μαλακία. Το είπε ο Παυλόπουλος νομίζω.

  @Λασπολόγος…

  Ο Παυλόπουλος το είπε; Πρέπει να τον βάλουμε για σοβαρή υποψηφιότητα να πάρει τα ηνία από την Άτζελα Δημητρίου στην πιο μεγάλη παπαριά του αιώνα.

 11. Αύγουστος 24, 2009 στο 11:11 μμ

  @So_Far

  Η χρυσή εποχή του χρηματιστηρίου έγινε λόγω των χρυσών υψηλών προαστίων με τα μικροαστικά μυαλά. Ακόμα δεν έχουν easy go. Αγάλι αγάλι.

 12. Αύγουστος 25, 2009 στο 1:51 πμ

  Kαι γιατί παρακαλώ θα τους λυπόσουν; Όχι ρε συ, κάποια πράγματα πρέπει να γίνουν εντελώς γουέστερν για να σφίξουν μερικοί κώλοι, sorry, εδώ διαφωνούμε. Bang bang.
  (….περίμενε…σκέφτομαι…)
  Εντάξει, ας συγκρατηθώ…!! Ναι, είμαι κατά της βίας. Υπάρχουν όμως κάτι γιουρτάκια (με φρουτάκια, για να κολλάνε κιόλας καλύτερα)-που γίνονται υπέροχες βομβίτσες διαμαρτυρίας-άσχημα θα ήταν; Κι αυτό bang bang είναι.

  Δεν κάνω πλάκα, θα τους το πετάξω το γιαούρτι. Κι αν είναι κεσεδάκι… μμμ… είναι και βαρύ… δεν σου εγγυώμαι τίποτα!

 13. Αύγουστος 25, 2009 στο 12:12 μμ

  Θα κάνω μία παρατήρηση που θα έπρεπε να ήταν αυτονόητη: δεν φταίνε οι πολιτικοί που μας κυβερνάνε αλλά οι πολίτες που τους ψηφίζουν. Αν δεν κάνω λάθος τα τελευταία 35 χρόνια η Ελλάδα έχει Δημολρατία…

 14. Αύγουστος 25, 2009 στο 4:45 μμ

  -ετσι. Χαιρομαι που τους βαζεις ολους μεσα και δε ξεχωριζεις ,
  οσο για αυτο στην Κερκυρα δεν το ηξερα
  αλλα καπως ετσι θα επρεπε να ειναι παντου
  -ως δειγμα πολιτισμου και νομοταγους συμπεριφορας.

  Οσο με θυμωναν οι εικονες της καταστροφης και η θλιψη
  τοσο με θυμωσε και μια μονο σκηνη που ειδα..

  Ηταν ενα πανεμορφο πελωριο σπιτι
  με στρογγυλα καταλευκα μπαλκονια
  καταμεσης του δασους , αναμεσα στα πευκα ..στη μεση του πουθενα..

  δεν μιλαω για τις βιλες στην Παλληνη
  μιλαω για ενα σπιτι υπερπολυτελεστατο ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ

  δεν μιλαω καν για ενα φτωχοσπιτο μια παραγκα που ισως δικαιολογουσα καποιον να τη χτισει μεσα στην κακομοιρια του στη μεση του πουθενα στα κρυφα

  μιλαω για ενα προκλητικα υπεροχο σπιτι που διπλα απο τη κουπαστη της σκαλας ειχε ενα τεραστιο πευκο

  -μετα φταιει το κοινο ενστικτο ?

  οχι δεν χαρηκα ουτε ειπα καλα να παθει (που μαλλον δεν επαθε τιποτα)

  ΑΛΛΑ ΡΕ ΣΥ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΤΟΥ ΠΟΥΘΕΝΑ
  ειναι προκληση .

  κατα τα αλλα εννοειται πως δεν δικαιολογω τιποτα και κανεναν.

 15. Αύγουστος 25, 2009 στο 8:59 μμ

  @μετεωρίτης (φαίη)

  Το κεσεδάκι ΜΕ αρέσει λέμε 🙂

  @Γιάννης Καραμήτρος

  Η Ελλάδα έχει κοινοβουλευτική δημοκρατία. Και όχι σκέτη δημοκρατία. Γι αυτό και περιπλέκονται τα πράγματα στην πορεία και κάθε κυβέρνηση λειτουργεί με οσμές χουντισμού(τί είπα πάλι ο πούστης;;;)

 16. 19 giant13
  Αύγουστος 25, 2009 στο 9:03 μμ

  Καταλαβαίνω πως ξεχείλισε η αγανάκτηση σου, όπως πολλών μας, και μου άρεσε το άρθρο σου που τους τα χώνεις γερά. Μιά ζωή αναρωτιέμαι ο μαλάκας, γιατί καίγονται κάθε χρόνο η Αττική, η Πελοπόνησος, η Χαλκιδική και δεν καίγεται η Φλώρινα, η Κοζάνη, ο Έβρος.

 17. Αύγουστος 25, 2009 στο 9:08 μμ

  @Talisker

  Πήγα σε μία πελάτισσα στον Διόνυσο σήμερα και είδα το μισό βουνό πράσινο και το άλλο μισό ΜΑΥΡΟ. Τόση μαυρίλα ούτε στην ψυχή μου. Και μαύρισα.

  Θα ξεχώριζα μόνο αυτούς που χτίζουν μία παράγκα με ξύλα. Ούτε καν με μπετον. Δεν νοείται άνθρωπος να χτίζει αυθαίρετο και να μην έχει χρήματα. Γιατί το αυθαίρετο στοιχίζει 25 με 30% παραπάνω από ένα κανονικό με άδειες κτίσμα. Όσο για τα σπίτια που φυτρώνουν στην μέση του πουθενά θα ανεβάσω φωτογραφίες σε ποστ. Και από κάτω δηλώσεις της Ντόρας-γούτουγούτου να λέει ότι η κυβέρνηση το παλεύει το φαινόμενο!!!

  @mahler76

  Προσεχώς μαλάκες 🙂

 18. Αύγουστος 25, 2009 στο 9:09 μμ

  @giant13

  Φίλε γίγαντα. Ολόκληρες χώρες του εξωτερικού δεν καίγονται κάθε χρόνο. Όλο αυτό είναι πρόκληση και δεν κάνουμε τίποτα. Τα νομιμοποιούμε όλα με την στάση μας.

 19. Αύγουστος 25, 2009 στο 11:04 μμ

  Αντώναρος…η άλλη μεγάλη μορφή

 20. Αύγουστος 25, 2009 στο 11:59 μμ

  @Λασπολόγος…

  Ο μεγάλος καραγκιόζης.

 21. Αύγουστος 27, 2009 στο 12:20 πμ

  ASXETO (GIA AFTO KAI GREEKNGLISH)
  POION EIPES THGANI, ORE????

 22. Αύγουστος 27, 2009 στο 12:49 πμ

  Είδες ρε τι έγινε …
  Δεν τολμάει άνθρωπος να φύγει μήνα του μέλιτος !!!
  Βρίσκουν ευκαιρία και τα κάνουν όλα στάχτη πίσω του …
  » Όπου υπήρχε δάσος … θα γίνει δάσος … ( από τσιμέντα )!!!

 23. Αύγουστος 27, 2009 στο 1:07 πμ

  @μετεωρίτης (φαίη)

  Δεν είπα THGANI αλλά τηγάνι. Υπάρχει τεράστια διαφορά 😛

  @Side21

  Από την μύτη θέλαν να μου το βγάλουν το ταξίδι αλλά δεν τους πέρασε τελικά. Δεν τα κάψαν όλα. Έχουν μείνει κάτι τούφες δέντρου στην Πεντέλη και την Πάρνηθα και ολόκληρη η δυτική Αττική.

 24. Αύγουστος 27, 2009 στο 1:38 μμ

  Σκιάχτηκα αγόρι μου, μόλις μπήκα μέσα!!! Στην αρχή νόμισα ότι μπήκα σε λάθος μπλογκ. Τόσους μαλάκες μαζεμένους δεν είχα ξαναδεί εδώ μέσα….

  άντε φύγε πάλι, δεν σε σηκώνει η Αθήνα!

 25. Αύγουστος 27, 2009 στο 1:53 μμ

  Έχεις σε κλαύτερη ανάλυση τη φωτογραφία με τα «συνθήματα»; Αν ναι μπορείς να την βάλεις σε ένα ποστ ή να μου τη στείλεις με email; Αν πρωτιμάς την δεύτερη λύση θα πρέπει να στο δώσω.

 26. Αύγουστος 27, 2009 στο 2:57 μμ

  @Παύλος

  Μου πάει το νησί. Μου κάνει καλύτερο το τούτο μου!

  @Γιάννης Καραμήτρος

  Στείλε μέιλ. Το δικό μου είναι στη σελίδα «σήματα καπνού»

 27. Αύγουστος 28, 2009 στο 8:40 μμ

  Είναι λυπηρό. Και αυτοί επαναλαμβάνονται αλλά… και εμείς!
  Καλό ΣΚ

 28. Αύγουστος 29, 2009 στο 6:21 πμ

  «…το παρακάνω στα μπινελίκια και εγώ. Αλλά μου βγαίνουν.»

  Eκφράσου ελεύθερα…

  Καλό Σ/Κ!

 29. 32 AN205
  Αύγουστος 29, 2009 στο 7:29 μμ

  φωτιά στις φωτιές τους….

  Τη νύχτα αυτή την λέμε εμείς φωτιά,
  εσύ την είπες δέντρο
  Οι μέρες που λαχτάρησες θα ‘ρθουν,
  εσύ την είπες δέντρο

  Πάντα σκεφτόμουν μια νυχτιά
  πόσο μεγάλη μπορεί να ‘ναι
  και ρωτούσα οι στιγμές όταν χάνονται που πάνε
  κανείς δεν μου ‘πε, θα βολευόμουν και με ψέμα
  Τότε μου απάντησε ο χρόνος «δύσκολο το θέμα»

  Κάποιοι δεν είδαν φωτιά, άλλοι την νιώσαν
  στο πετσί τους
  δεν βρίσκανε κλαδί, άλλοι κλαδεύαν την ζωή τους
  άλλοι με στάχτες δώσανε φτερά στο παραμύθι
  κι άλλοι του ονείρου σα να ζηλέψανε την λήθη
  και ξαπλώσανε στου δέντρου την σκιά
  και του τάξαν να ξυπνήσουν όταν σβήσει η φωτιά

  Μήπως εκεί σε γνώρισα, μήπως εκεί σε είδα;
  Παραμιλούσες σε μια ξένη που την φώναζες πατρίδα
  Θυμάσαι με τ’ αύριο που σου μύριζε φευγιό;
  Ήμουν αγέννητος, τώρα έχω γιο
  Αυτός γρήγορα ψιλώνει σαν φωτιά κι ούτε ένα μέτρο
  δεν μας μεγάλωσε το δέντρο

  Τη νύχτα αυτή την λέτε εσείς φωτιά,
  κάποιος την είπε δέντρο
  Οι μέρες που λαχτάρησες θα ‘ρθουν,
  κάποιος την είπε δέντρο

  Εγώ τη νύχτα την φαντάζομαι πόρνη στολισμένη
  Στρίγγλα, γυναίκα και συνάμα ερωμένη
  να καμαρώνει μαζί του μες στο πλήθος
  αφού του γιάτρεψε τελείως πια το στήθος
  Τώρα μιλούσε ο σωφέρ του που οδηγούσε
  κι έτσι στουκάρανε στο δέντρο αφού αλλού κοιτούσε
  Πήρε φωτιά η μηχανή κι η μόνη λύση
  ήταν να πάρει ένα κλαδί γρήγορα να την σβήσει
  Πω, πω, ντροπή, η εξέλιξη να ικετεύει
  κάτι που μάλλον μοιάζει τώρα σα να περισσεύει
  Δεν είναι κρίμα ένα κλαδί να πάει απ’ το δέντρο χαμένο
  για κάτι που ‘ναι ασφαλισμένο;
  Τον είδα όμως και κάπου αλλού άλλο ένα βράδυ
  να κάνει μπαμ μέσα στο πλήθος στο σκοτάδι
  σινιέ ντυμένο κι ενώ καιγότανε το κέντρο
  σα να μου μύρισε το δέντρο

  Τη νύχτα αυτή την λέτε εσείς φωτιά,
  [Τη νύχτα αυτή την λέμε εμείς φωτιά, ]
  κάποιος την είπε δέντρο
  [εσύ την είπες δέντρο]
  Οι μέρες που λαχτάρησες θα ‘ρθουν,
  [Οι μέρες που λαχτάρησες θα ‘ρθουν,]
  κάποιος την είπε δέντρο
  [εσύ την είπες δέντρο]

  Τη νύχτα αυτή την λέτε εσείς φωτιά,
  κάποιος την είπε δέντρο
  Οι μέρες που λαχτάρησες θα ‘ρθουν,
  κάποιος την είπε δέντρο

  Τη νύχτα αυτή την λέμε εμείς φωτιά,
  εσύ την είπες δέντρο
  Οι μέρες που λαχτάρησες θα ‘ρθουν,
  εσύ την είπες δέντρο

 30. Αύγουστος 29, 2009 στο 8:46 μμ

  xaxaxaxa. Tragiko an to skefteis alla kai so true. SHIT!!

 31. Αύγουστος 29, 2009 στο 9:49 μμ

  Στο ίδιο έργο θεατές και μη χειρότερα…
  Και το θέμα είναι ότι κάθε φορά λέμε ότι κάηκαν τα τελευταία και αυτά τα άτιμα συνεχίζουν να υπάρχουν.
  Τι να πει κανείς.

 32. Αύγουστος 31, 2009 στο 1:39 πμ

  ντροπη !! τι να πω ….μωρε

 33. Αύγουστος 31, 2009 στο 1:39 πμ

  ντροπη …τι να πω μωρε ..

  ουφ

  φιλι

 34. Αύγουστος 31, 2009 στο 12:47 μμ

  @katrine

  Επανάληψις μήτηρ μαθήσεως

  @Το τέρας της «αμάθειας»

  Καλή εβδομάδα 🙂

 35. Αύγουστος 31, 2009 στο 12:51 μμ

  @AN205

  Αν και θεωρώ ξεπεσμένο τον Σαββόπουλο, το συγκεκριμένο έρχεται να άρει την γνώμη μου… προς στιγμήν τουλάχιστον.

  @katourimeni podia

  Κατουρημένα δάση θα είναι το επόμενο σλόγκαν… ίσως το κάτουρο σβήνει καλύτερα τις φωτιές.

 36. Αύγουστος 31, 2009 στο 12:52 μμ

  @kitsosmitsos

  Κίτσο πού είσαι εσύ; Διακοπάρεις μόνιμα;;;

  @skouliki

  Φιλί και καλό υπόλοιπο Καλοκαιριού 🙂

 37. Αύγουστος 31, 2009 στο 2:31 μμ

  από τη στιγμή που η νομιμοποίηση του αυθαίρετου, αναμένεται μαζί με τις προσφορές γιά τις εκάστοτε εκλογές τελείωσε , και μη το παιδεύουμε άλλο.Η θα πρέπει να οργανωθούμε σε ομάδες χειροδικίας, ή να το πάρουμε απόφαση πως θα καούνε όλα αργά η γρήγορα.
  δ

 38. Αύγουστος 31, 2009 στο 3:46 μμ

  Σωστή η Δήμητρα γι τις ομάδες χειροδικίας.
  Επίσης είχα και άλλη μία ιδέα που την κυκλοφορώ σε όλα τα φιλικά μπλόγκς.
  Στις επόμενες εκλογές σκέφτομαι σοβαρά να ψηφίσω για πρώτη φορά ΝΔ.
  Τα πάνε περίφημα.
  Εχει μαζευτεί τόση οργή, όσο ποτέ άλλοτε.
  Άλλη μία φορά να βγούν, το Δεκέμβρη βλέπω μέχρι και τους ανάπηρους και τα ΚΑΠΗ στους δρόμους με βαριοπούλες…
  Είμαστε σε θαυμάσιο δρόμο.

 39. 42 Adelaida
  Σεπτεμβρίου 4, 2009 στο 1:41 πμ

  Έχεις δίκιο! Έτσι όπως τα λες είναι..δυστυχώς.


Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s


Φοβάστε;

Δήλωση

apoklinousa-1

Η γωνιά του Ιατρίδη…

Δήλωση
Αλήτες, ρουφιάνοι, bloggers!

+Σουβλόγησον-Τσίκνησον+

Αύγουστος 2009
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
« Ιολ.   Σεπτ. »
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

Δημοφιλή άρθρα

Advertisements

Αρέσει σε %d bloggers: